Van der Tang

Schadeherstel

Schade aan uw auto?

Heeft u of iemand anders schade gereden aan uw auto? Dan is dat vaak niet leuk. Dat begrijpen we en ontzorgen graag voor u. Zo kunnen wij regelen dat er een schadetaxatie plaats vindt, kunnen we u voorzien van vervangend vervoer en uiteindelijk regelen we dat uw auto vakkundig herstelt wordt.

Te veel schade of economisch total loss?

Is uw auto zo ernstig beschadigd dat herstel niet mogelijk is of de auto economisch total loss is, dan voorzien we u desgewenst van advies over de vervangingswaarde. Uiteraard kunnen we u ook van dienst zijn bij de zoektocht naar een andere auto.

Uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken zonder spuiten is een moderne en kostenbesparende reparatiemethode. Kleine deukjes kunnen uit het plaatwerk van uw auto worden gehaald, zonder dat dit deel opnieuw gespoten hoeft te worden. Deze beproefde en erkende uitdeukmethode is veel goedkoper, waarbij ook het milieu aanzienlijk minder belast dan bij de traditionele methode van uitdeuken het geval is.

Interieur reparaties

Wist u dat u ook bij ons kleine scheurtjes of gaatjes in uw bekleding kunt laten repareren? Zelfs slijtage plekken in het leer van uw zitting of stuur kan in veel gevallen weer mooi worden gemaakt

Chips-Away behandeling

Kleine lakbeschadigingen aan uw voertuig worden op een doeltreffende manier nagenoeg onzichtbaar met de Chips-Away behandeling. Zelfs een gelakte bumper kan bijgewerkt worden. De Chips-Away techniek is in eind jaren negentig in de Verenigde Staten ontwikkeld. Sindsdien wordt deze techniek zeer succesvol toegepast binnen de gehele autobranche. Chips-Away staat garant voor een perfecte afwerking én een besparing in tijd en kosten.