Van der Tang

Nieuw

Nieuwe auto kopen

Als universeel autobedrijf hebben we verstand van alle automerken en niet slechts van één merk. Het is met de komst van steeds meer modellen en uitvoeringen moeilijker geworden om de juiste keuze te maken. Wij willen U bij de keuze van uw auto dan ook graag helpen. Een goed gesprek over de eisen en wensen is dus de start van een geslaagde zoektocht. Uiteraard behoort een proefrit ook tot de mogelijkheden.

Wanneer u de nieuwe auto bij Van der Tang auto’s koopt heeft dit zo zijn voordelen. Zo wordt o.a. de onderhandeling voor u uit handen genomen maar denken we ook graag met u mee welke auto het beste past bij uw wensen en verwachtingen. Dankzij ons grote netwerk en nauwe contacten met merkdealers kunnen we u vaak een extra scherp aanbod doen. Maak daarom een afspraak, juist ook voor uw nieuwe auto!

Fabrieksgarantie

Er bestaat een groot misverstand dat de fabrieksgarantie van een nieuwe auto alleen geldig is bij een merkdealer. Dit is echter incorrect. Dit misverstand zullen wij dan ook voor eens en voor altijd uit de wereld helpen:

Koopt of onderhoudt u uw nieuwe auto bij een onafhankelijk autobedrijf, dan behoudt u gewoon de fabrieksgarantie. Deze keuzevrijheid is namelijk verplicht volgens de Europese wetgeving!

U kunt dus vertrouwd met uw nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie bij Van der Tang Auto’s terecht.