Van der Tang

Banden

Banden, uw belangrijkste contact met de weg!

De conditie van uw banden is één van de belangrijkste punten waar het gaat om uw veiligheid. Laat deze daarom regelmatig controleren. Bent u slecht ter been of heeft u om een andere reden moeite met het checken van bijvoorbeeld uw bandenspanning? We doen het graag en kosteloos voor u!

Snelle levering

Dankzij snelle levering door onze grossiers kunnen we de juiste band voor uw auto vaak dezelfde dag nog leveren tegen zeer concurrerende tarieven. Koopt u bij ons de banden dan rekenen wij voor de montage bovendien een zeer schappelijk tarief.

Welke band biedt de eigenschappen die ik prettig vind?

Er is veel verschil in kwaliteit en rijeigenschappen van een band. Zo rolt de ene band prettiger over strepen op de weg dan de andere, het ene merk slijt wat sneller en weer een ander biedt een meer stugge vering. Onze medewerkers weten er veel van en adviseren u graag.

Winterbanden

Uiteraard bent u ook voor winterbanden bij ons aan het goede adres. Desgewenst kunt u tegen een kleine vergoeding uw zomer- of winterset laten opslaan in ons bandenhotel. Uw wielen worden dan voor montage gelijk gecontroleerd op kwaliteit en op onbalans.

Gebruikte banden en velgen

Het hele jaar door bieden wij diverse gebruikte banden en velgen aan. Informeert u bij onze receptie of we misschien de juiste combinatie voor uw auto hebben staan en bespaar geld!